Liza Larsson

Ja, vem är jag? Jag är 29 år, jag bor i ett hus ute på landet tillsammans med mina två barn, min man, sju hönor, en tupp och vår rottweiler Hemi. Jag har ett stort intresse för att odla, resa och att vara kreaktiv i alla former så jag målar, skriver, bygger och pysslar. 
Jag är aktiv inom den fackliga rörelsen IF Metall, har fadderbarn i Thailand sen ca 5 år tillbaka, är med i donationsregister och tobiasregister. Jag gillar att styrketräna, laga nya maträtter och att ha många bollar i luften.

Jag är den lugna fotografen som syns lite mindre, mitt jobb är inte bara att ta vackra bilder utan också att återberätta er dag i form av bild och film.

Som bröllopsfotograf är jag inte den som spexar, jag är mer den som hjälper er hitta lugnet i nervositeten och stressen. Jag arbetar effektivt och har alltid en plan för att få allt att gå smidigt genom dagen.  

Andra saker jag älskar, blommor – speciellt brudbuketter men också tulpaner, dahlia och luktärt.
Landskap, vackra vyer. 
och till synes, bilar. Gamla muskelbilar. Kolla in Mustangen! 

Jag hoppas vi hörs! 
/ Liza Larsson